La Cia. Bratislava neix l'any 2013 de les mans d'una promoció de l'Institut del Teatre de Barcelona, de l'especialitat de Teatre Musical. Els integrants de la Companyia són:

 

* Laura Pau

* Anna Arena

* Mònica Portillo

* Albert Ruiz

 

Tots ells es van trobar treballant junts per primera vegada en un taller d’interpretació durant el curs 2010/2011 a l’ESAD, sota  la direcció general de Víctor Álvaro i la direcció musical de Ferran Martínez. Aquest taller i un posterior viatge a Bratislava va unir els quatre integrants de la Companyia.

 

Així que després de la bona entesa i afinitats artístiques després del taller realitzat i un cop tots els components de la companyia llicenciats es decideix de formar la Companyia Bratislava i engengar amb el primer projecte teatral: La Gran Duquessa de Gerolstein. Aquesta va ser una adaptació de l’òpera bufa de Jaques Offenbach “La Gran Duquessa de Gerolstein”, amb un gran èxit de crítiques i de públic, diversos reconeixements i nominacions a premis de teatre (Premis Butaca, Premis del públic BroadwayWorld Spain i Premis de la crítica).

 

Enguany la Companyia presenta: Oh My God Barcelona  sota la direcció de Mònica Bofill. Una adaptació molt lliure de l’òpera bufa de Jaques Offenbach “La Vie Parisienne”. En aquesta ocasió s'ha incorporat a l'equip dos actors-músics més (Jofre Belles i David Anguera).

 

La Companyia Bratislava procura desenvolupar una línea diferent per a treballar el gènere Musical. Se centra en la idea d’intèrprets complets o actors *cantants *músics, una fórmula molt estesa en el món anglosaxó però gairebé inexistent a casa nostra. Busca noves formes d’enfocar el musical i  continuar buscant una línea artística fresca i divertida en el mercat teatral actual.

 

  

 

© 2016 Cia. Bratislava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now